Your Community Bookstore
RM9.90
ISTIKHARAH CINTA : DI AKHIR GARISAN
Price RM9.90
Product SKU 9789674493004
Availability In Stock
Quantity
Description

Siapa kata couple tu best sangat? I don't think so. Mula-mula aku pun fikir couple tu best. Sampai nak terhanyut dibuatnya memadu asrama. Eh, asmara. Tapi aku silap. Dalam usia remaja ni rupanya ada banyak benda yang perlu dibuat, sebagai persediaan untuk kita menjadi dewasa. Dan... Hidup tanpa couple pun not bad apa.

Bila sampai masanya, Allah akan bagi. Caye la. Dia bagi dengan cara yang jauh lebih indah, lebih sweeeeeet, langsung tak disangka-sangka. Tak percaya? Kalau tak percaya, bacalah kat dalam! Mesti lepas ni kau pun nak PJJ punyalah!