Your Community Bookstore
RM20.00
KOUGAR - SHAZ JOHAR (BUKU FIXI)
Price RM20.00
Product SKU 9789671038406
Brand FIXI
Availability In Stock
Quantity
Description

Sinopsis : Kougar
Kisha wanita moden yang konfiden dan bahagia dengan kerjaya dan kehidupan sosialnya. Berumur 40 tahun, dan masih bujang.

Ibunya di kampung mahu menjodohkannya dengan seorang duda bergelar imam. Tetapi minatnya lebih cenderung kepada anak muda berusia 25 tahun bernama Azril, yang bekerja di pejabat yang sama.

Tetapi Kisha kekadang impulsif. Tanpa disedari, dia telah menerima undangan dari Datuk Emir untuk keluar berhibur di karaoke. Dari situ, mereka akhirnya terlanjur. Apakah kecuaian Kisha itu dapat dirahsiakan atau akan ada impak yang terjadi di dalam jangka panjang nanti?

KOUGAR tidaklah seganas mamalia yang memburu di rimba. Tapi jika dicabar, tanpa segan-silu dia akan mengaum dan mencakar!


______________
Novelis : Shaz Johar
Shaz Johar adalah seorang penulis blog tegar dan baru berjinak-jinak dalam dunia penulisan novel. Lahir di Kuala Lumpur sebelum wujudnya LRT dan KLCC, kini dia sedang bekerja di dalam industri perkhidmatan pelanggan di sebuah bank yang terkemuka. Shaz giat menulis blog dengan nama pena Jejaka Anggun dan pernah menulis dua cerpen di dalam bahasa Inggeris yang telah dimuatkan di dalam majalah online Anak Sastra. Di waktu lapang ketika dia tidak terlalu terikat dengan kehidupan jetsetternya, dia lebih senang mengasah bakat nyanyiannya di dalam bilik karaoke sehingga ke awal pagi. Kougar merupakan novelnya yang pertama dan kini dalam pembikinan novelnya yang kedua.Cetakan Pertama : Mei 2011
Cetakan Kedua : Mac 2012