Your Community Bookstore
61
NOTA PERKAHWINAN BUAT ANAKANDA
RM5.00 RM12.90
NOTA PERKAHWINAN BUAT ANAKANDA
Price RM5.00 RM12.90
Product SKU 9789670392929
Brand MustRead
Size (L x W x H) 15 cm x 10 cm x 5 cm
Availability In Stock
Quantity
Description

“Merupakan sebuah nukilan kreatif yang mampu menyentuh jiwa para pembaca.Untuk julung kalinya saya menemui sebuah buku Fekah Kekeluargaan (FiqhUsrah) sebegini yang ditulis dalam dimensi baru dengan menggabungkan konsep ilmiah dan penceritaan dengan baik.

Biasanya buku-buku Fekah terlalu terikatdengan bahasa-bahasa ilmiah yang tinggi, namun tidak pula dengan buku ini. Ini merupakan satu pendekatan yang sangat unik lagi menarik. Penulis juga berjaya membawa pembaca melayari dunia perkahwinan dalam masa yang sama dapat memahami prinsip-prinsip utama yang berkait rapat dengan hukum hakam kekeluargaan, pertunangan dan lain-lain lagi.

Saya sungguh tertarik dengan cara penulis yang menggunakan watak seorang ayah yang memberikan catatan nasihat dan pedoman kepada anaknya dalam menghadapi cabaran hidup berkeluarga, ia menjadikan isi buku ini lebih dekat dan mudah untuk diresapi oleh para pembaca. Pendek kata, buku ini perlu dimiliki oleh semua. Jadikan ia sebagai sebuah buku cerita motivasi juga sebuah buku fekah kekeluargaan anda. Syabas Khairi Ismail.”

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews