Your Community Bookstore
RM15.90
SAYA BUDAK BARU BELAJAR 3
Price RM15.90
Product SKU 9789674493523
Availability In Stock
Quantity
Description

"Pakcik dari buku pertama lagi sampai sekarang, tak pernah pun baca apa budak ni tulis. Pasal budak ni selalu ponteng mesyuarat JKKK." - Haji Anuwa

"Mak Siti cakap kalau nak kawn cari la future husband macam abang ni. Siti ikut je, tak nak menderhaka." - Siti Norhafizoh

"Ini budak ok. Suka itu order roti sadin tamau bawang sama itu tey ais." - Abdool Maju Maju

"Buku ini mengajar saya menjadi seorang pemain bola sepak yang suka menderma. Rezeki harus dikongsi bersama." - Que Hartono Rodondo

 

Dah nama manusia tentulah ada yang tak sempurna walaupun ada yang berani declare suaminya Mr. Perfect. Itulah lumrahnya. Kadang-kadang yang cacat cela di sekeliling kita tu terkena kat batang hidung sendiri. Tapi tak aci la asyik batang hidung je yang kena. Mata, mulut, telinga apa cer? Kena la sama-sama terima.